Vlastná pekáreň

O kvalitu a chuť pečiva sa u nás starajú pekári

Vlastná pekáreň

V našich pekárňach pracujú vyškolené pekárky a pekári. Vďaka vlastným receptúram a postupom si vždy postrážime kvalitu každého kúska. Najskôr cesto zamiesia, následne nechajú vykysnúť, vymiesia, vytvarujú a upečú vo vyhriatej peci, z ktorej potom vyložia ešte teplé pečivo rovno na pulty. Vďaka tomu je vždy chrumkavé a chutné. Pretože veríme, že chuť rozhoduje.

Chrumkavosť a kvalita: Ako to robíme u nás?

Lokálne suroviny

Lokálne suroviny

Záleží nám na kvalite a chuti. Preto pri pečení v našich pekárňach používame výhradne múku od slovenských dodávateľov.

Denne čerstvé

Denne čerstvé

Voňavé a chrumkavé pečivo pre vás pečieme vo vlastnej pekárni minimálne dvakrát denne a ešte teplé ho vykladáme priamo na pulty.

Vlastná pekáreň

Vlastná pekáreň

Pečivo od našich majstrov pekárov nájdete podľa loga s vianočkou a srdiečkom. Zaručuje, že ste kúpili ručne pečený výrobok z našej pekárne. 

Našimi pekármi ručné vyrobené pečivo nájdete vo vybraných predaniach po celom Slovensku.

Našimi pekármi ručne vyrobené

Či už máte chuť na sladké akebo slané, z našej lahodnej ponuky remeselne upečeného pečiva si určite vyberiete.

Zaujímavé články o pečení

Nakupujte kvalitu za skvelé ceny